петък, 17 април 2009 г.

CrossFire

Реших да ви представя новата игра CrossFire, която е в стил shooter. Според мен е много по-добра от Counter Strike откъм графика, карти, оръжия, организация и т.н.За съжаление не е много известна в България, затова реших да направя статия за нея. Тя е безплатна и може да се изтегли от този линк - инсталационния файл е 350 мб.След като я инсталирате, трябва да се регистрирате в сайта на играта, за да влезете в системата с вашето име и парола.Регистрацията става на този
/безплатно/.Графиката е много реалистична, не се изисква да имате много добра видео карта за да играете нормално.Хубавото е, че много често се правят ъпдейти на играта, нови карти и оръжия.Убивате и получавате точки (GP).С точките си купувате нови оръжия, гранати и т.н., а част от железата изисват определен чин за да можете да ги ползвате. Имате право на до 4 предварително зададени сета екипировка, по дефолт се сменят с B+1 - 4. Един сет е голяма пушка, нож, пистолет или граната(мисля че не може и двете). Можете да ги сменяте само в базата си и май само веднъж след всеки респаун. Има поне два режима на игра:
Team Deatmatch- мисля е ясно, подобно на CS Respawn.
Ghost нещо си: единият тим са екипирани as usual, а другият само с ножове и за разнообразие са невидими, като се движат се виждат само леки очертания. Определено е предизвикателно.