петък, 3 април 2009 г.

Електронният фестивал Metamorphosis с второ издание


Пловдивският панаир ще бъде домакин на следващото парти на Renesanz
7 световни диджеи пристигат за големия фестивал Metamorphosis на 15 ноември в палата 2 на Международен панаир Пловдив

Отзвукът от партито на Renesanz - Love Nation oще не е отшумял, а “виновниците” Balthazar & JackRock вече осъществяват следващата си идея. Metamorphosis е името на новата им концепция, която цели да представи разнообразието на електронната денс музика. Първото събитие от поредицата ще се проведе на 15 ноември, събота, в палата 2 на Международен панаир гр. Пловдив. 7 световни диджеи пристигат като специални гости за вечерта – Simon & Shaker (Испания), Ben Long & Jamie Bissmire /Space DJz/ (Англия), Thomas Schumacher (Германия), Cardo (Италия) и Tamer Fouda (Египет).
“Постоянно ни задаваха въпроса защо не направим голямо парти и извън столицата. Международният панаир в Пловдив предлага изключително добра база, освен това в региона има много ценители на модерната електронна музика, и така решихме първото ни мащабно събитие извън София да е именно там”, споделят Balthazar & JackRock.
Както винаги Renesanz ще се погрижат за добре подредена вип зона, изключително качествено 85 киловатово озвучаване, впечатляващо осветление и завладяваща визия на множество мултимедийни екрани. Организаторите са помислили дори и за афтърпарти, което след 7 сутринта ще приюти всички, които още имат сила за танци. Билети за Metamorphosis на цена от 20 лева се продават в цялата страна в магазините на Germanos и М-Свят, както и в разпространителската мрежа на Eventim.

Renesanz presents METAMORPHOSIS
15.11.2008, saturday, start 22:00
ПАЛАТА 2 НА МЕЖДУНАРОДЕН ПАНАИР, ПЛОВДИВ


SIMON & SHAKER [State Recordings // SPAIN]
BEN LONG & JAMIE BISSMIRE a.k.a. SPACE DJz [Soma // UK] - 4 decks/2 mixers set
THOMAS SCHUMACHER [Spielzeug // GERMANY]
CARDO [Italo Business / Autist // ITALY]
TAMER FOUDA [Quanza Records // EGYPT]
BALTHAZAR [Renesanz // BULGARIA]
JACKROCK [Renesanz / BULGARIA]
DJ WONDER [BULGARIA]
DJ NICK KO [BULGARIA]

Предпродажба:
Билети - 20 лв. | VIP - 28 лв.

Източници :

http://worldwide.tilllate.com/en/event/8563356

http://news.ibox.bg/news/id_650924272